Mupi LED, vía publica – El Morell

14 Mar 2024

El nostre equip tècnic estarà encantat de proporcionar l’ajuda necessària. No perdi l’oportunitat de destacar en el seu pròxim esdeveniment amb la pantalla LED Ledlemon.

Contacti amb nosaltres avui mateix per a obtenir més informació, us convidem a visitar el nostre lloc web oficial o a posar-vos en contacte amb el nostre equip especialitzat.

La localitat del Morell ha invertit en la modernització i la millora de la seva comunicació urbana amb la instal·lació de pantalles Led de Ledlemon. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament del Morell, que ha vist en aquesta tecnologia una oportunitat per optimitzar la seva comunicació amb els ciutadans i visitants del municipi català.

Les pantalles LED en pobles, s’han establert com una eina fonamental per a la difusió de missatges públics, promoció d’esdeveniments locals, comunicació d’avisos de seguretat i conscienciació ciutadana. Així, l’Ajuntament del Morell ha reconegut el potencial d’aquesta tecnologia i ha optat per la instal·lació de Mupis Led P5.

A diferència dels mètodes tradicionals de publicitat, les pantalles Led d’exterior ofereixen una claredat i fa que els missatges siguin visibles en tot moment del dia i en qualsevol condició de llum. A més de la seva capacitat per mostrar anuncis estàtics, les pantalles Led en pobles ofereixen una gran varietat de possibilitats, permetent la reproducció de contingut com vídeos i animacions. Això crea una adaptació dels missatges segons les necessitats específiques de cada ocasió, donant a l’Ajuntament del Morell un control total sobre la seva comunicació visual.

En les grans ciutats ja és habitual veure aquest tipus d’eines publicitàries com pantalles de led en Barcelona, però cada vegada és més comú veure en petits pobles i ciutats la instal·lació d’aquestes eines de comunicació. La instal·lació dels Mupis Led al Morell creen un pas en la modernització dels serveis del municipi.

Cliente:Ayuntamiento de El Morell
Proyecto:Mupi LED exterior
Sector:Administración pública
Tipos de pantallas:P5 Exterior
Medidas:1m x 1,50m

, , , , , , , , , , , ,
Share This