0 elements

Pantalles LED per aparadors de botigues

La implementació de pantalles LED o cortines LED va en augment i són les primeres botigues a instal·lar-los, en ser les més atractives visualment en la seva àrea comercial.

Les pantalles publicitàries LED dels aparadors (pantalla aparador) són el mitjà perfecte per difondre anuncis, promocions, mostrar productes de temporada i tot tipus de publicitat fora o dins de les nostres instal·lacions. 

Les pantalles LED en els aparadors de les botigues són l'opció més adequada per al seu negoci, ja que permet arribar als clients potencials en un període de temps més llarg i amb el menor esforç. El preu actual de les pantalles LED per aparadors s'ha reduït considerablement, el que li permet instal·lar aquest dispositiu fàcilment qualsevol botiga o negoci.

Mai s'ha vist una pantalla LED que anunciïn preus en oferta en aparadors?

Les zones comercials de les grans ciutats estan plenes de publicitat lluminosa i cartells tradicionals. Per això el públic tendeix a ignorar-los, pel esgoto de la quantitat de missatges promocionals que rep cada dia. Per això explica la gran importància de destacar entre els teus competidors per cridar l'atenció dels teus potencials clients de manera efectiva i directa mitjançant pantalles LED per a aparadors.

Avantatges de les pantalles LED en els aparadors

Les pantalles LED per a locals i aparadors són una forma ideal de atreure l'atenció de el públic i transeünts de la zona comercial cap als seus locals comercials o aparadors per les següents raons:

  • Presenten text, fotos i contingut de vídeo de grans dimensions.
  • proporcionen 10 vegades la brillantor de les pantalles LCD domèstiques.
  • són molt cridaneres i completament visibles sota una llum intensa.
  • proporcionen mides personalitzades per adaptar-se a aparadors o vitrines.

â € <

Pantalles led per a aparadors de botigues

¿Com escollir una pantalla LED per a la teva aparador?

Els clients saben molt bé que comprar pantalles LED per al seu negoci o aparador és una bona proposta, però no saben per on començar. Molta gent es fa les següents preguntes: Com triar la mida, la qualitat de la pantalla, el tipus de píxel pitch? i molts més.

Triar la grandària idònia per a la pantalla LED d'interior de la teva aparador

La primera qüestió és conèixer la mida de pantalla LED que volem. Per a això hem de mesurar la superfície a cobrir amb la pantalla. Fabriquem les pantalles LED d'interior dels aparadors per als nostres clients, per la qual cosa hem de conèixer amb precisió la mida de superfície més gran que podem cobrir, Per així cridar més l'atenció

Escollir el Pixel Pitch correcte 

Triar la resolució de l'Pixel Pitch adequada per a clients genera dubtes i incerteses sobre la seva elecció correcta. Tenim gran experiència assessorem als clients sobre les millors opcions de pixelació ja que hem realitzat milers d'instal·lacions a tot Espanya. Si té alguna pregunta, poseu-vos amb el nostre representant de vendes.

Muntatge i instal·lació 

En LEDLEMON tenim un equip de muntadors especialitzats i amb gran experiència per a la instal·lació de pantalles LED per al seu negoci. Ens desplacem per tot el territori nacional i la seva pantalla LED pot estar muntada en qüestió d'hores depenent la mida i la seva localització.

Reproducció de vídeos i imatges 

LEDLEMON disposa de aplicacions fàcils d'entendre i manejar per programar el seu contingut multimèdia en les seves pantalles LED, amb una corba d'aprenentatge molt senzilla i ràpida. D'aquesta manera aconseguim que, en molt poc temps, el clinte sigui capaç de començar a carregar i gestionar el contingut de la pantalla.

Com més clar, concís i directe sigui el missatge que es vol comunicar a el client més atenció captarà i més repercussió tindrà en els seus clients. Ha de realitzar vídeos cridaners amb colors que contrastin combinant textos de gran format.

Característiques òptimes per a les pantalles LED d'interiors

Les pantalles LED ubicades a les parets, columnes o sostres a l'interior de la botiga estan molt a prop de les persones, per la qual cosa s'han user d'alta resolució i amb un Pixel Pitch més reduït.

És important saber que cada resolució de pantalla (Pixel Pitch) és sempre proporcional a la mida d'aquesta. Si triem una pantalla LED amb píxel més petits i sense contemplar altres variables, possiblement pagarem més innecessàriament per aquesta pantalla LED.

Píxel (Pitch) mm:P3, P4 i P5
Lluminositat màxima:3500 nits
Durada mitjana de l'led: 120.000 h.
contrast:10.000:1
Freqüència de refresc:5.000 Hz

 

Contacta amb LEDLEMON

Volem saber de tu i del teu projecte LED. Per això, us convidem a que ens envieu el nostre formulari de contacte. Un cop rebem notícies teves, ens posarem en contacte amb tu per assessorar amb la millor pantalla LED a el millor preu.

Adreça:

Carrer de Vicent Clavel, 4, 46014 València, València

Carrer Dr. Delgado Roig, 3, 41008 Sevilla

Plaça de Sant Vicent nº3, 45001 Toledo

C/ Santander 1, 19005, Guadalajara - Madrid

Poligono Francolí, Parcel·la 17, Nau 23, 43006 - TGN - Barcelona

Catàlegs en PDF

Logo Led Lemon footer

Led Lemon SL és una empresa tecnològica especialitzada en la realització i muntatge de tot tipus de projectes amb pantalles LED d'última generació.