Pantalles LED d'exterior professionals

Pantalles led exterior led lemon

Les pantalles LED d'exterior estan substituint progressivament les tanques publicitàries i cartells d'impressió. A LEDLEMON tenim clar que són la tendència publicitària a la via pública. Les pantalles gegants de LEDs per a exteriors han d'estar protegides de les inclemències del temps: com les temperatures extremes, la pols, el vent i les pluges. El grau serveix per indicar el nivell de protecció per a la part Frontal i un grau per a la part del darrere. 

LEDLEMON com assembladors i muntadors ens esforcem per oferir pantalles LED resistents en què es pot confiar en condicions climàtiques adverses i així garantir unes 100.000 hores de funcionament ininterromput.

Les pantalles publicitàries LED gegants d'exterior són una gran opció per aconseguir grans resultats comercials, impactar en àmplies audiències i transmetre informació de manera eficaç.

Pantalles LED exteriors resistents i de confiança

Les nostres pantalles LED d'exterior estan dissenyades i testejades per suportar totes les inclemències climàtiques. La nostra línia de productes exteriors són resistents a la intempèrie que produeix la llum solar directa, la pluja, el vent i la brutícia, proporcionant així un producte en què es pot confiar els 365 dies de l'any fins a 5 anys de garantia.

Integració duna Pantalla LED

Qualsevol empresa pot muntar una gran pantalla LED exterior en un edifici, però una altra cosa totalment diferent és dur a terme tecnologia LED al seu projecte publicitari. En LEDLEMON cada client té un supervisor tècnic, dedicat exclusivament a controlar abans, durant i després la instal·lació, per garantir que no hi hagi sorpreses durant tot el procés.

pantalla exterior led lemon

Personalització de les pantalles LED d'exterior

En primer lloc, el nostre objectiu és ajudar que la seva visió publicitària es converteixi en una realitat. Per això us assessorarem en tot moment per oferir-vos l'última novetat en tendències i tecnologia LED per així augmentar-ne l'impacte visual.
Instal·lem qualsevol mida o forma a tot el territori nacional i us aconsellem en la visualització de qualsevol anunci, vídeo i imatges per a l'òptima utilització de la seva pantalla LED exterior.

Avui dia les pantalles publicitàries LED d'exterior poden canviar completament la forma fa negocis per la seva empresa. A través aquesta tecnologia innovadora en contínua evolució, pot atraure més clients potencials. En LEDLEMON trobaràs diversos tipus de pantalles publicitàries LED, cadascuna de les quals pot respondre a diferents escenaris i necessitats.

Tipus de Pantalles LED d'exterior

Pantalles led exterior led lemon

Pantalles LED exterior a mida

Fabriquem i instal·lem pantalles LED d'exterior de qualsevol mida. Treballem amb els clients per trobar la millor solució de mida i rendibilitat.
Pantalla led exterior gegant

Pantalles LED exterior grans o gegants

Les pantalles LED grans s'instal·len a la façana i amb suports especials. Es fabriquen per mòduls de diferents mides segons la resolució, podent així muntar cada pantalla segons les necessitats del client. El nostre equip tècnic fabrica l'estructura de la pantalla LED, oferim així projectes LED clau en mà.

Monòlit exterior led lemon

Monoposters LED

Els Monoposter LED gegants són estructures de gran format ideals per a instal·lar en centres comercials, concessionaris, accessos a autovies i auropuertos. Tenen gran impacte i són ideals per a promocionar productes o serveis per a multinacionals.

Actualment els últims models de pantalles LED d'exterior són d'alt brillantor, alta protecció exterior i de baix consum elèctric.

 

  • Billo: 8.000 nits | 10.000 nits
  • Potència AVG: de només 147W / m2
  • Nivell de protecció: IP65 / IP54
  • Resolucions: P6.6 | P8 | P10  
  • Circuit integrat de baixa potència i voltatge.
  • Autogestió energètica.
  • Font d'alimentació separada i eficient.
  • Ajust automàtic de brillantor tant de nit com de dia.
Pantalla led ecològica

Contacta amb LEDLEMON

Volem saber de tu i del teu projecte LED. Per això, us convidem a que ens envieu el nostre formulari de contacte. Un cop rebem notícies teves, ens posarem en contacte amb tu per assessorar amb la millor pantalla LED a el millor preu.

Adreça:

Carrer de Vicent Clavel, 4, 46014 València, València

Carrer Dr. Delgado Roig, 3, 41008 Sevilla

Plaça de Sant Vicent nº3, 45001 Toledo

C/ Santander 1, 19005, Guadalajara - Madrid

Poligono Francolí, Parcel·la 17, Nau 23, 43006 - TGN - Barcelona

Catàlegs en PDF

Logo Led Lemon footer

Led Lemon SL és una empresa tecnològica especialitzada en la realització i muntatge de tot tipus de projectes amb pantalles LED d'última generació.