0 elements

Pantalles LED per a ajuntaments i sector públic

Digital Signage per a ajuntaments

Les pantalles LED per a ajuntaments i sector públic són molt importants per arribar a la ciutadania. Com que permeten informar de forma dinàmica a la població. LedLemon és una empresa especialitzada en donar solucions integrals de projectes LED a mida i pantalles LED per a ajuntaments i sector públic en general.

Un ajuntament treballa per millorar la qualitat de vida de la població. Per això, és molt important poder arribar als ciutadans i informar-los de les novetats del seu municipi.  Oferim solucions de pantalles LED de tota mena per mantenir informada la ciutadania d'esdeveniments importants i transmetre fitxers multimèdia.

Som especialistes en Digital Signage padministracions públiques a tot Espanya.  Fabriquem i instal·lem tot tipus de pantalles LED a mida, a més el nostre equip tècnic us assessorarà per escollir la pantalla que més s'adapti a les vostres necessitats.

 

Com són les pantalles LED per a ajuntaments?

Les pantalles LED per a Ajuntaments i Sector Públic de LEDLEMON poden ser per a interiors i exteriors. Les pantalles LED s'adapten a les necessitats de l'ajuntament. Depenent del projecte LED i la localització disposem de pantalles LED amb protecció antivandalisme i resistència a les inclemències del clima (Radiació solar, vent, neu i pluja). Especialment, aquest aspecte és important a tenir en compte a la via pública.

Disposem de diferents solucions LED, Digital Signage i pantalles LED per a ajuntaments.

Mono pòster informatius o infocity:

Disposem d'una dilatada experiència al sector de les pantalles LED per a ajuntaments i entitats públiques. El model més demandat per instal·lar a les seves poblacions són les pantalles LED Infocity o Mono poster informatius LED.

La finalitat d´aquestes pantalles LED per a ajuntaments és proporcionar informació sobre el trànsit rodat, condicions meteorològiques, qualitat de l'aire, velocitat de vent, ensenyar telèfons d'interès, orientar visitants, advertir sobre emergències a la via pública o fins i tot conscienciar el ciutadà en períodes de crisis sanitàries de l'COVID-19.

Un ajuntament treballa per millorar la qualitat de vida de la població. Per això, és molt important poder arribar als ciutadans i informar-los de les novetats del seu municipi. Les nostres pantalles LED per a ajuntaments amb els seus colors vibrants i dinàmics criden l'atenció dels transeünts i gràcies al control remot del contingut de la pantalla podreu actualitzar la informació de forma automàtica i instantània.

Per això, en LEDLEMON prestem especial atenció a la fabricació i muntatge de tot tipus de pantalles LED Infocity i monoposters a tot Espanya, perquè sabem de la importància d'obtenir informació veraç per tenir informada la ciutadania.

Monoposter amb pantalles led d'exterior

Modernitzem les nostres ciutats amb Digital Signage

Gràcies a les pantalles LED per a ajuntaments i Digital Signage podem modernitzar els nostres pobles i ciutats. A més, la difusió de la informació i les campanyes municipals fan més visibles per al ciutadà les accions del Sector Públic i permeten als ajuntaments apropar-se a la població.

Tots els projectes LED per a ajuntaments realitzats per LEDLEMON estan preparats perquè funcionin des del principi, cada projecte és diferent, per això els nostres tècnics buscaran la millor solució a cada cas. Fabriquem i instal·lem tot tipus de monoposter i pantalla LED per a ajuntaments i entitats públiques.

MUPIS LED Públics:

Els MUPI LED són un tipus de tòtems cartelleria Led per a informació ciutadana, ideal per a aplicacions publicitàries gràcies a la seva excel·lent lluminositat.

Els Mupis de LEDLEMON ofereixen publicitat exterior a través de vídeos i imatges d'alta qualitat. Òbviament, les enormes avantatges que ofereix el llançament de campanyes publicitàries basades en vídeo superen amb escreix les dels mitjans publicitaris tradicionals a l'aire lliure. Cal destacar, que a través del programari de gestió centralitzada, es redueixen els costos de manteniment i personal necessaris per a la substitució contínua dels suports de paper tradicionals.

LEDLEMON fabrica 3 tipus de tecnologia LED per Mupis:

  • genèrica: Utilització de pantalla LED genèrica.
  • Per a informació més detallada amb més resolució: LCD professionals d'exterior (Full-HD o 4K).
  • Tòtems interactius: Conté LCD tàctil professional d'exterior.

Panells informatius a mida:

La mida final de cada panell d'informació LED és fonamental per determinar el que vol transmetre. Sens dubte, aquesta decisió s'ha de prendre en funció de l'tipus de contingut que es vulgui transmetre, per tant utilitzar panells electrònics per gestionar el trànsit rodat no és el mateix que transmetre informació sobre programes culturals de cap de setmana.

Per a aquesta decisió és important estar assessorat per un tècnic de LEDLEMON, qui podrà aonsejarle en funció de les necessitats de transmissió de continguts.

En LEDLEMON nostra prioritat és oferir el client la millor opció dins de les seves necessitats, per facilitar aquesta feina, comptem amb una cartera de productes LED d'alta qualitat tecnologia a el millor preu.

Panells informatius led mesura

¿Com controlar remotament les pantalles informatives LED?

Les nostres pantalles LED inclou programari de reproducció avançat on podrà programar transmissions d'acord amb la data i hora que vulguis, o reproduir diferents tipus de continguts multimèdia.

Avui dia el Digital Signage està en auge, ja que moltes empreses comencen a tenir nombroses pantalles LED.

Control programari pantalla led
Control programari pantalla led
Per administrar una gran quantitat de pantalles publicitàries, es necessita un programari avançat per administrar la informació de manera ràpida i dinàmica.

  1. Superviseu el que s'està reproduint i el seu estat en cada pantalla.
  2. Modifiqui les seves anuncis i anuncis individualment o en grups.
  3. Difondre contingut en directe - streaming.
  4. Notificació de notificació en temps real.
  5. Gestiona anuncis publicats per generar i calcular la teva benefici, editor de contingut, estadístiques operatives, accés a sistemes multiplataforma (Android, iOS, Windows, MacOS ...)

Contacta amb LEDLEMON

Volem saber de tu i del teu projecte LED. Per això, us convidem a que ens envieu el nostre formulari de contacte. Un cop rebem notícies teves, ens posarem en contacte amb tu per assessorar amb la millor pantalla LED a el millor preu.

Adreça:

Carrer de Vicent Clavel, 4, 46014 València, València

Carrer Dr. Delgado Roig, 3, 41008 Sevilla

Plaça de Sant Vicent nº3, 45001 Toledo

C/ Santander 1, 19005, Guadalajara - Madrid

Poligono Francolí, Parcel·la 17, Nau 23, 43006 - TGN - Barcelona

Catàlegs en PDF

Logo Led Lemon footer

Led Lemon SL és una empresa tecnològica especialitzada en la realització i muntatge de tot tipus de projectes amb pantalles LED d'última generació.