0 elements

Pantalla per a aparador. Pantalles LED interior professionals

Pantalla led interior led lemon

Una pantalla per a aparador de LED aporta experiències interactives úniques al consumidor i són el futur de l'aparadorisme, perfectes per a aparador, columnes i sostres de tota mena d'establiments que vulguin desmarcar-se de la competència. La publicitat en el sector retail ha desenvolupat una gran evolució amb les extraordinàries solucions de la tecnologia LED, proporcionant als consumidors informació original única gràcies a les pantalles LED per a interiors. 

Gràcies a la seva alta lluminositat, consum reduït, versatilitat d'instal·lació i beneficis duradors per als clients, diverses botigues i negocis de tota mena, cada vegada més, aposten per la tecnologia LED en substitució a les televisions convencionals, que són de mesures més reduïdes en comparació als grans aparadors i envans dels locals comercials. La seva brillantor és més cridanera que qualsevol element convencional que es faci servir en aparadors, i la facilitat de reproducció de continguts dóna facilitat per al canvi de temàtiques, cosa que estalvia materials i mà d'obra, sumant-se a l'eficàcia en el màrqueting, les pantalles LED i els aparadors són millors amigues. 

Per què instal·lar una pantalla LED d'interior en el meu negoci?

En LEDLEMON instal·lem les pantalles LED d'interior estratègicament a les parets i aparadors del seu negoci i, per la seva grandària i brillantor, es convertiran en un element molt cridaner per als clients. Les pantalles LED d'interior realitzen diverses funcions i es poden ubicar a qualsevol part d'una botiga, reproduint formats d'imatge i vídeo (jpg, avi, mpeg…) des de diferents fonts (Ordinador, Dvd, Tv,…).

Muntatge d'una pantalla per a aparador

En LEDLEMON, li proporcionem pantalles LED d'interior de diverses qualitats, fàcils d'instal·lar perquè puguin adaptar-se a qualsevol mida i distància de visualització. La nostra pantalla per aparador proporcionarà una lluentor i una resolució d'alta qualitat.

Les pantalles LED d'interior estan compostes per mòduls amb diferents resolucions, per la qual cosa cada pantalla es pot instal·lar segons les necessitats del client i no són resistents a l'aigua, de manera que sempre haurem de instal·lar-les en zones cobertes com parets, aparadors, penjades, sostres, columnes, finestres ...

Muntatge pantalla led interior

Personalització i aplicacions de pantalles dʻinterior. Infinitat de possibilitats als aparadors.

Cada client té les seves necessitats, per això suggerim buscar sempre la millor solució. Segons la ubicació, la distància o mida, recomanem triar un o altre producte del nostre catàleg. 

Tipus de Pantalles LEDLEMON d'interior

En LEDLEMON ensamblem i instal·lem tot tipus de projectes LED a mida per aprofitar a el màxim possible l'espai.
Depenent de l'altura, distància, llum i emplaçament recomanem per un o altre dels nostres productes LED.

pantalla led lemon per a aparadors

Pantalla per a aparador

Un dels exemples de pantalles LED més utilitzats en els negocis. Les pantalles LED en els aparadors augmenten la visibilitat dels productes, Ja que mostren espectaculars imatges i vídeos que animen els transeünts a entrar.

Pantalles led d'interior per columnes

Pantalles LED per columnes

Una de les millors pantalles led per a botiga és la pantalla LED per a columnes ajuden a guanyar amplitud els establiments i a el mateix temps oferim informació als clients d'ofertes, serveis o d'altres productes.

Pantalla led lemon Gegant

Pantalles LED exterior grans o gegants

Les pantalles LED Gegants d'interior són utilitzades en esdeveniments esportius i convencions de fires o empreses i solen estar subjectes a la paret o suspeses de l'sostre.

Sòls led professionals

sòls LED

El terra LED utilitza la mateixa tecnologia que una pantalla LED estàndard però utilitza mòduls molt resistents fets de policarbonat, que poden suportar fins a 400 kg de pes. Les seves principals aplicacions són per a estands de fires, discoteques, pubs, escenaris i presentacions o botiga.

Pantalles led per a sostres

Pantalles LED per a sostres

Hem instal·lat diverses pantalles LED en sostres de botigues i fins i tot projectes nous i interessants per a museus, discoteques i sales d'exposicions.

 

Cortines led professionals

cortines LED

Les cortines LED o pantalles transparents LED dinteriors sutilitzen com a separadors dambients o elements decoratius i generalment se situen darrere del vidre duna vitrines. Es caracteritzen per ser plegables i la tecnologia està oculta dins de la superfície tèxtil.

¿Que resolució és la més adequada per a una pantalla LED d'interior?

Les pantalles LED d'interior instal·lades a les parets i aparadors estan molt a prop dels clients, de manera que es han de ser de major resolució i tenir un Pixel Pitch més reduït. És sempre recomanable demanar consell al nostre departament tècnic perquè ens assessori a trobar la millor resolució i al millor preu a la nostra pantalla per aparador.

Una recomanació dels models més actualitzats avui en dia:

  • Pixel Pitch: P2,5 | P2,9 | P3 | P3,9 | P4
  • Lluminositat màxima: 1500 nits
  • Durada mitjana de l'led: 100.000 h.
  • contrast: 10.000:1
  • freqüència: 5.000 Hz
Resolució pantalla led interior

Contacta amb LEDLEMON

Volem saber de tu i del teu projecte LED. Per això, us convidem a que ens envieu el nostre formulari de contacte. Un cop rebem notícies teves, ens posarem en contacte amb tu per assessorar amb la millor pantalla LED a el millor preu.

Adreça:

Carrer de Vicent Clavel, 4, 46014 València, València

Carrer Dr. Delgado Roig, 3, 41008 Sevilla

Plaça de Sant Vicent nº3, 45001 Toledo

C/ Santander 1, 19005, Guadalajara - Madrid

Poligono Francolí, Parcel·la 17, Nau 23, 43006 - TGN - Barcelona

Catàlegs en PDF

Logo Led Lemon footer

Led Lemon SL és una empresa tecnològica especialitzada en la realització i muntatge de tot tipus de projectes amb pantalles LED d'última generació.