0 elements

Banderoles LED per a negocis i botigues

Banderola LED LEMON per a negocis

La banderola LED de LEDLEMON és un complement ideal per al teu negoci perquè es col·loca verticalment a la façana del teu negoci, el que millora la seva visibilitat i et permet brindar informació bàsica com el logo, horaris, temperatura, l'hora i molta altra informació d'interès.
A més de ser un mitjà publicitari, també és una forma de senyalització que permet als clients trobar, identificar i localitzar el teu negoci més ràpidament a la via pública.
Els rètols LED, banderoles LED i rètols electrònics ens diferenciaran de la competència, A l'permetre la retransmissió d'arxius dinàmics, es convertirà en un atractiu visual, de manera que atraurà l'atenció de el client i augmentarà l'impacte publicitari.

Animacions de tot tipus per rètols electrònics

Pots fer una selecció creuada i publicar contingut molt atractiu i útil per al teu negoci. Dissenya animacions originals per qualsevol dimensió en 2D o 3D o incloure dades informatives com: hora, data, temperatura, frases d'advertència, vídeos publicitaris d'alta qualitat ... Podràs editar la teva informació o missatge publicitari des d'un telèfon mòbil, tauleta o PC. Tot això ho aconseguiràs a través del nostre programari intuïtiu. Així de senzill.

Tots les nostres pantalles LED i rètols electrònics LED inclouen programari de gestió de continguts per administrar les seves pantalles LED, Banderoles o rètols electrònics, podent reproduir diversos arxius multimèdia, com fotos, vídeos, animacions de tot tipus, text, temperatura, hora, data, informació meteorològica i notícies ...

Banderola LED LEMON per a negocis
programari control de pantalles led

Personalitza el teu contingut des de qualsevol lloc amb el nostre software 

LEDLEMON compta amb un potent programari dedicat a les creus de farmàcies, on podràs gestionar la seva brillantor de forma senzilla i intuïtiva via Wi fi o Bluetooth ... tot el seu contingut: des animacions fins a la temperatura, mostrar els dies que està de guàrdia, els horaris d'obertura, descomptes, promocions, informació d'interès per als usuaris i qualsevol altre text que voleu mostrar .... A més, en el nostre programari de gestió de pantalles LED també inclou un simulador de contingut per veure com es mostren les publicacions a la creu.

Màxim brillantor i qualitat en les nostres banderoles LED

Encara que podem personalitzar i fabricar completament banderoles o rètols LED electrònics, hi ha diversos models al nostre magatzem que es poden enviar o instal·lar en molt poc temps. Les banderoles electròniques LED per a exterior poden fabricar d'una cara i de dues cares. També es pot triar el color del xassís o lestructura de la banderola electrònica LED.

Les banderoles Led de LEDLEMON poden mostrar perfectament una excel·lent qualitat imatges, vídeos i contingut RSS, amb alt brillantor que configurable.

Tot tipus de models, mides i perfils per banderoles LED

El millor preu amb la millor qualitat, la facilitat d'instal·lació i l'efectivitat de les banderoles electròniques LED com element publicitari fan que qualsevol tipus de negoci pugui comprar-les, Fins i tot les botigues més petites. Sol·liciti'ns pressupost i catàlegs de rètols electrònics LED a través del nostre formulari, indicant la mida requerit i l'altura d'instal·lació.

4 Avantatges dels rètols electrònics i banderoles LED per a un negoci

1.- Atrauen definitivament a nous clients:

gràcies al brillantor dels LED i a el moviment visual de les pantalles LED per a exteriors, els vianants reben els seus missatges publicitaris amb més facilitat que amb els rètols lluminosos tradicionals.

2.- Canvi de l'contingut publicitari quan vulguis:

Els cartells LED iluminosos de LEDLEMON li permeten programar el seu missatge a l'hora del dia en què més li vingui de gust. D'aquesta manera, és possible impactar més i millor a l'possible comprador, el que augmentarà l'efectivitat dels anuncis. En altres paraules, les pantalles LED li permeten mostrar una gran quantitat d'anuncis diferents en diversos intervals de temps. Per tant, la versatilitat dels rètols publicitaris LED l'ajudarà a reduir el pressupost en la publicitat tradicional.

3.- Control de l'contingut des de casa:

Els rètols i rètols electrònics LED de LEDLEMON es poden gestionar de forma remota a través d'una simple connexió a Internet. Podràs controlar tot tipus de pantalles publicitàries amb tan sols uns clics i sense necessitat de coneixements previs.

4.- Baix manteniment tècnic i llarga durabilitat:

Els cartells digitals LED requereix poc manteniment i són molt resistents a la pluja, vent i neu. Ja que tenen una durabilitat mitjana de 100.000 hores, Per això tots els nostres productes tenen garantia de fins a 5 anys.

Banderola LED LEMON per a negocis

Contacta amb LEDLEMON

Volem saber de tu i del teu projecte LED. Per això, us convidem a que ens envieu el nostre formulari de contacte. Un cop rebem notícies teves, ens posarem en contacte amb tu per assessorar amb la millor pantalla LED a el millor preu.

Adreça:

Carrer de Vicent Clavel, 4, 46014 València, València

Carrer Dr. Delgado Roig, 3, 41008 Sevilla

Plaça de Sant Vicent nº3, 45001 Toledo

C/ Santander 1, 19005, Guadalajara - Madrid

Poligono Francolí, Parcel·la 17, Nau 23, 43006 - TGN - Barcelona

Catàlegs en PDF

Logo Led Lemon footer

Led Lemon SL és una empresa tecnològica especialitzada en la realització i muntatge de tot tipus de projectes amb pantalles LED d'última generació.