0 elements

Per què LEDLEMON?
Pantalles LED d'última generació

Pantalles LED d'alta resolució

LedLemon és una empresa especialitzada en la fabricació i muntatge de pantalles LED professionals. Tenim sucursals repartides per tot Espanya: a la capital, Guadalajara – Madrid, també a la ciutat comtal, Barcelona, ​​a Catalunya també ens trobem a Tarragona. A més, també tenim seus a València, Sevilla i Toledo.

LedLemon ofereix el millor servei de rètols electrònics i pantalles LED publicitàries a sectors com ara el retail, administracions públiques, agències, arquitectes, multinacionals, clubs esportius, etc.

A LedLemon ens encarreguem de TOT, perquè per nosaltres el més important és el client i la seva fidelitat. Som una empresa tecnològica especialitzada en la realització i el muntatge de tot tipus de projectes amb pantalles LED d'última generació. Desenvolupem, ensamblem, transportem i muntem les nostres pantalles LED per tot el territori nacional i internacional.

El nostre departament tècnic està en continua evolució, innovant amb els millors productes per poder oferir solucions personalitzades i econòmiques. Garantint així el millor servei tècnic i postvenda del mercat. Ens encarreguem de tots els processos de fabricació, distribució i muntatge per garantir la longevitat dels nostres productes, per això oferim una garantia de fins a 5 anys a tots ells.

Perquè som la millor opció per la la teva pantalla LED dúltima generació?

A LedLemon som fabricants i muntadors, per la qual cosa podem instal·lar pantalles LED en temps molt reduïts, que poden arribar a ser de 15 dies hàbils. Les pantalles LED les fem a mida tant per interior com per exterior, perquè s'adapti a les necessitats del client. També oferim un servei postvenda on guiem i ensenyem al client la millor manera d'usar la pantalla perquè maximitzi els seus beneficis. Farem tot el possible per brindar als nostres clients les màximes prestacions en tots els nostres productes a un preu molt competitiu.

Comptem amb una gran varietat de productes amb tecnologia LED, ja siguin estàndard o fets a mida per LedLemon, segons la necessitat del client: pantalles publicitàries LED d'interiors o exteriors, informació ciutadana, senyalització, entreteniment, decoració, instal · lacions esportives i un llarg etcètera. En definitiva, qualsevol pantalla LED que pugueu necessitar, nosaltres la farem realitat.

Pantalla flexible led lemon

El nostre experimentat personal sempre s'ocuparà dels interessos dels nostres clients, per així poder oferir assessorament en tots els aspectes del projecte LED.

Comptem amb un gran magatzem de productes on controlem l'estoc de pantalles, dispositius i peces de recanvi. A les nostres instal·lacions, no només fabriquem i reparem pantalles LED, sinó que també tenim un laboratori, on desenvolupem i testegem nous productes per mantenir-nos a l'avantguarda de l'món multimèdia i digital.

Si està interessat en comprar o llogar una pantalla LED, no dubteu a contactar-nos, estarem encantats d'ajudar-vos.

Contacta amb LEDLEMON

Volem saber de tu i del teu projecte LED. Per això, us convidem a que ens envieu el nostre formulari de contacte. Un cop rebem notícies teves, ens posarem en contacte amb tu per assessorar amb la millor pantalla LED a el millor preu.

Adreça:

Carrer de Vicent Clavel, 4, 46014 València, València

Carrer Dr. Delgado Roig, 3, 41008 Sevilla

Plaça de Sant Vicent nº3, 45001 Toledo

C/ Santander 1, 19005, Guadalajara - Madrid

Poligono Francolí, Parcel·la 17, Nau 23, 43006 - TGN - Barcelona

Catàlegs en PDF

Logo Led Lemon footer

Led Lemon SL és una empresa tecnològica especialitzada en la realització i muntatge de tot tipus de projectes amb pantalles LED d'última generació.