0 elements

Venda i lloguer de Pantalles LED per a escenaris i esdeveniments

El lloguer de pantalles LED per a esdeveniments i escenaris és un sector en creixement a les indústries de l'entreteniment i produccions audiovisuals en directe. Les pantalles gegants LED per a esdeveniments de LEDLEMON són adaptables tant en mida com en forma i es poden instal·lar de forma ràpida. A més, les pantalles LED per a escenaris seran vistes per tots els assistents als esdeveniments i concerts.

Tots els esdeveniments i escenaris tenen una cosa en comú: Comencen amb un gran impacte visual.

Quines eines utilitzeu per assegurar-te que el teu esdeveniment sigui atractiu, interactiu i inoblidable per als assistents?

LEDLEMON està llest per ajudar a portar la producció del seu esdeveniment en directe a un altre nivell visual superior amb el lloguer de pantalles LED per a escenaris, sempre amb la millor tecnologia LED del mercat.

Guanyar personalitat i grandesa en el seu esdeveniment mai ha estat tan fàcil.

La nostra experiència ens han brindat un coneixement profund de la indústria de producció dentreteniment. Per això, les pantalles LED per a esdeveniments de LEDLEMON faran realitat la seva visió. De fet, complim amb alts estàndards de servei tècnic, cosa que garanteix un espectacle d'èxit des del disseny inicial fins a l'execució de l'esdeveniment. Per això us oferim les pantalles LED que més s'adapten al vostre esdeveniment, ja sigui un concert, una conferència, una fira, un esdeveniment de gamming o streaming o qualsevol altre tipus desdeveniment.

Lloguer de pantalles LED per a esdeveniments publicitaris

Actualment, moltes persones consideren que el lloguer de pantalles LED és útil per a escenaris de concerts i esdeveniments musicals. No obstant això, les pantalles LED per a esdeveniments es poden fer servir en una àmplia varietat d'escenaris per a esdeveniments en viu. De fet, moltes empreses estan recorrent al lloguer de pantalles LED per a esdeveniments en viu, estands de fires, esdeveniments corporatius publicitaris, reunions, transmissions o enregistraments en plats de televisió.

Lloguer de pantalles Led per a esdeveniments
Lloguer de pantalles Led per a esdeveniments

Un important aspecte de les pantalles LED per a escenaris és saber integrar els Videowall LED o Fanwall LED a la producció del seu esdeveniment. Per això, us ajudarem a crear el vostre esdeveniment o concert des del principi, garantint una qualitat de primer nivell i una execució excel·lent de principi a fi. A més, adaptem les pantalles LED per a l'escenari del vostre esdeveniment.

Estàs pensant en lloguer una pantalla LED per al teu esdeveniment publicitari? Explica'ns més sobre el teu esdeveniment, la localitat, la data de realització… per així poder-te assessorar millor.

Tipus de Pantalles LED per a esdeveniments, concerts i escenaris:

A mesura que la indústria dels esdeveniments en directe evoluciona, la tecnologia LED avança. Per això, LEDLEMON disposa d´una gran varietat de pantalles LED per a esdeveniments que compliran amb totes les seves necessitats creatives, com ara pantalles LED corbes o pantalles gegants que es poden instal·lar amb mides infinits.

Pantalla LED gegant per escenari

Pantalles LED gegants per escenaris de concerts:

Les pantalles LED gegants per a esdeveniments de LEDLEMON s'instal·len a la mateixa estructura de l'escenari. Per això, es fabriquen per mòduls de diferents mides segons la resolució, podent així muntar cada pantalla segons les necessitats de l'esdeveniment o concert.
Amb les nostres pantalles LED gegants per a escenaris de concerts podràs fàcilment transmetre en directe i amb flexibilitat connectant el teu ordinador per així oferir als teus espectadors i convidats la màxima qualitat en emissió de continguts directe en pantalles.

Pantalla led corba per a escenaris

Pantalles corbes per a esdeveniments, fires i concerts:

Les pantalles LED corbes de LEDMON submergeixen amb veritable intensitat a el públic en a el contingut multimèdia de el concert o l'esdeveniment.
Aquestes creatives pantalles LED per a esdeveniments permeten jugar amb la seva curvatura i aconseguir així solucions completament circulars.
La Round Screen és una estructura circular de led i alumini que pot tenir diferents diàmetres.
L'innovador sistema Multiscreen permet projectar una imatge en 360 º, aconseguint així un gran impacte visual a l'esdeveniment.

Pantalles LED originals per a esdeveniments

Pantalles LED creatives per a esdeveniments publicitaris:

Les pantalles LED flexibles se solen instal·lar en estands de fires o suspeses a l'aire en grans rebedors d'hotels, casinos o museus. Ja que es poden adaptar a qualsevol forma corba. Aquest tipus de pantalles LED per a esdeveniments són flexibles i solen ser magnètiques perquè l'ancoratge sigui senzill i ràpid, directament a l'estructura metàl·lica de ferro. Tanmateix, també es poden cargolar l'estructura. Generalment són pantalles LED dʻinterior i dʻalta resolució.

Reproducció en viu d'imatges, vídeos i material multimèdia

Les pantalles LED per a escenaris transmeten senyals de vídeo externs en temps real, és a dir, es connecten a pantalles, càmeres, ordinadors, retransmissions televisives, etc. Per això, cal un amb controlador de vídeo de múltiples entrades de senyal.

A LEDLEMON, comptem amb diversos controladors que ens permeten seleccionar entrades de vídeo específiques i aplicar efectes i correccions d'imatge i color quan sigui necessari. Com que això ens permet brindar la transmissió de contingut d'alta resolució en temps real a pantalles LED per a esdeveniments.

Els nostres controladors professionals escalen el contingut des qualsevol tipus de font (càmera, PC, TV, descodificador, etc) a la mida de la pantalla LED de lescenari. A més, permeten anar intercanviant el senyal dentrada amb un botó físic daccés directe.

Aquests controladors professionals estan especialment indicats per a pantalles LED per a esdeveniments directes, concerts, retransmissions esportives, escenaris. En definitiva, per a qualsevol contingut que requereixi anar canviant entre plànols, senyals i entrades en directe i anar simultaniejant entre les diferents entrades de vídeo amb el menor delay possible.

 

Contacta amb LEDLEMON

Volem saber de tu i del teu projecte LED. Per això, us convidem a que ens envieu el nostre formulari de contacte. Un cop rebem notícies teves, ens posarem en contacte amb tu per assessorar amb la millor pantalla LED a el millor preu.

Adreça:

Carrer de Vicent Clavel, 4, 46014 València, València

Carrer Dr. Delgado Roig, 3, 41008 Sevilla

Plaça de Sant Vicent nº3, 45001 Toledo

C/ Santander 1, 19005, Guadalajara - Madrid

Poligono Francolí, Parcel·la 17, Nau 23, 43006 - TGN - Barcelona

Catàlegs en PDF

Logo Led Lemon footer

Led Lemon SL és una empresa tecnològica especialitzada en la realització i muntatge de tot tipus de projectes amb pantalles LED d'última generació.